Mesék tanösvénye

24 168 lépés ami egymáshoz vezet
11 ápr

Mesék tanösvénye

A Meseút egy különleges családi program Noszvajon, melyet meseterápiás gondossággal állítottak össze, hogy kicsiknek, nagyoknak, időseknek és fiataloknak remek mulatság, kaland, játék legyen az év minden napján!
A 10 gyönyörű, kézzel festett házikóban egy-egy népmesét, és a meséhez kapcsolódó játékos feladatot, beszélgetés indító kérdést rejtettek el abban a reményben, hogy tanösvény szerű program nem csak vidám s tartalmas családi kikapcsolódás, baráti időtöltés, de lehetőséget ad egy belső utazásra is magunk és egymás jobb megismeréséhez.
A 10 meseházikó egész évben, a hét minden napján végigjárható, bebarangolva a falu legszebb pontjait.
Szedd össze hát a bátorságod, szerezd meg a meseházak kulcsát, a kalandos térképet, tisztítsd meg meselátó szemed, mesehalló füled, s indulj el a mesék útján a palóc hősök nyomában. Keresd fel a kacsalábon forgó meseházikókat Te is!
A program bővíthető meseterápiás foglalkozással vagy egyik helyszínen mesés kézműves-foglalkozással. A Meseút néhány meseházikójának, állomásának végigjárása szakképzett meseterapeutával történik, mely 4-6 központi házikó felkeresésével jár. Mesemondás élő szóban, játékos, interaktív foglalkozást alkotó, fejlesztő meseterápiás módszerrel zajlik.
A kezdőmappa megvásárolható a hét minden napján 10.00 – 18.00 óráig a Harmónia kávézó és cukrászdában. Címe: 3325 Noszvaj, Béke út 1.
Weboldal: http://www.meseut.hu/ 
Facebook: https://www.facebook.com/meseut.noszvaj/ 
Kapcsolat: Tátrai Vanda +36 20 514 9355